Mobbning..

MOBBNING!
..
Nu har jag sett på filmen "älska mig" och jag grät som tusan. Så nu tänkte jag diskutera det lite med er och skriva ner vad jag tycker om just Mobbning!
.
Jag har aldrig förstått mig på varför vi mobbar barn/tonåringar som det inte alls är något fel på.
Mobbning för mig är förjävligt, ingen person ska behöva känna sig ner tryckt utav någon. Varje sekund, varje minut, varje dag, varje vecka, varje år får en person höra att den är ful och inte förtjänar att leva för att den kanske inte är som alla andra. Kanske är för blyg? kanske har en annan tröja, kanske ett par slitna skor, när alla andra har helt spliter nya. Folk blir kränkta på alla olika sätt, vissa med ord och vissa andra med slag och sparkar. men vad gör dem så mycket dåligare än oss andra som inte blir mobbade? det är frågan. Bara för att de vill ha vänner och känna sig accepterad som vilken annan människa som helst gör dem inte till brottslingar. Mobbning kommer alltid att finnas om inte DU som person vågar säga till. När en svag röst blir hörd kan man rädda liv!
Ibland finns även lärare som inte bryr sig därför måste DU ta modet och säga till, även om de inte lyssnar får den personen som blir mobbad hopp om att han/hon inte är värdelös. INGEN person är värd att känna som många miljoner barn gör i detta samhälle!
-
Alla har rätten att le!
-
Vad tycker ni?
MissCM » 2010-11-13 | 02:19:53
URL: http://misscm.blogg.se/

sv: ja men visst! :) i morgon har jag sista dagen på min APU! du då? :D

Moa - Leos mamma » 2010-11-13 | 07:46:03
URL: http://www.lillagroda.se

Bra skrivet!



Så fort jag hör någon som blir mobbad osv så blir jag så jäkla förbannad! Jag vill gå till mobbaren och bara sparka skiten ur honom/henne för att få personen till att fatta att man inte håller på så. Jag hatar det!!

nadjamelzen » 2010-11-13 | 10:04:14
URL: http://nudjjas.blogg.se/

det är jättebra skrivet!håller med dej till tusen.man inser inte själv hur ont det gör förrens man själv blir kränkt.

J » 2010-11-13 | 10:53:42
URL: http://wiinkys.blogg.se/

jag blev mobbad i år.1-5 men när jag byte skola i 6:an så slutade jag bli mobbad, det var fett skönt. Nu går jag i 7:an, och jag har aldrig blivit mobbad sen jag byte skola. it feels so nice.



sv:

yep:D

Anonym » 2010-11-13 | 11:39:39
URL: http://juliahallman.blogg.se/

Sv; Haha ja vet! ;) Jo men jag håller med dig i detta inlägget! Mobbing är svårt att förstå sig på men ändå är de så vanligt! HEMSKT! Vi måste våga hjälpa de mobbade även om vi mister vänner!

★ » 2010-11-13 | 12:15:29
URL: http://heaa.blogg.se/

haft en bra dag? :D

fanny » 2010-11-13 | 14:14:31
URL: http://ssistersbeforemisters.blogg.se/

helt rätt! jag är med i friends och då får man ju lära sig att ta ställning! och jag tycker det är helt sjukt, på vår skla har vi inte så mycket mobbning men det förekommer ju överallt, ingen ska behöva vända kappan efter vinden för att passa in eller behöva bete sig och se ut på ett speciellt sätt för att bli accepterad, alla är lika mycket värda!

♫♪ Sandra T » 2010-11-13 | 18:15:22
URL: http://sandramusic.blogg.se/

bra skrivet!

Nathalie » 2010-11-14 | 15:05:04
URL: http://nathaliehedqvist.blogg.se/

De va jätte bra skrivet och ja håller verkligen med dig! så jävla onödigt med mobbning. Usch!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback